Solskyddsfilm och Energigardiner

Ett brett sortiment av solskyddande filmer av SafeCoat för kommersiella och privata fastigheter

Solskydd

Solfilmsskydd som förhöjer utseendet på er fastighet

Vi erbjuder ett brett sortiment av solskyddande filmer av SafeCoat för kommersiella och privata fastigheter. Med reflekterande, icke reflekterande filmer samt design & dekor filmer har vi ett sortiment som täcker de flesta behov.

Filmerna är speciellt framtagna för att förhöja utseendet på er fastighet samtidigt som de förhöjer komforten och förmågan att reducera värmeinstrålning samt förbättra arbetsklimatet. Filmerna har ett speciellt UV reducerings filter för att skydda och bevara inredning och interiör.

Solskydd

Reducera värmeinstrålning

Den viktigaste faktorn vid val av en modern solskyddsfilm måste dock vara förmågan att reducera värmeinstrålning. Detta är en vital del av de nya energideklarationerna som alla fastigheter ska genomgå.

Alla filmer är repskyddade med Scratchgard. Samtliga filmer är tillverkade av polyester, har ingen miljöpåverkan och allt material och spill är återvinningsbart.

Kontakta oss för mer information!

Solskyddsfilm

Fördelar med solskydd

Reducerad värme

Det är fyra gånger dyrare att kyla luft än att värma den. Med en modern solskyddsfilm kan den direktstrålande värmen reduceras med upp till 85 %.

Reducerad blekning

Genom att solskyddsfilmer blockerar upp till 99 % av solens skadliga UV-strålar fås ett oslagbart skydd för dyrbara möbler, mattor tavlor etc.

Minskad reflektion

Störande reflexer i datorskärmar från exempelvis sol, snö, vatten eller närliggande byggnader reduceras.

Bättre inomhusklimat samt energibesparingar

Med en solskyddsfilm kan värmen/kyla effektivt balanseras, vilket medför minskade kostnader för uppvärmning och minskat behov av luftkonditionering.

Ökad säkerhet

Laminering av glaset medför minskad risk skador från glaskross och splitter.

Tilltalande utseende

Med en tonad skyddsfilm får kommersiella fastigheter och privatbostäder ett utseende som förhöjer byggnadens värde.

Snabbt och enkelt

Vid professionellt montage av solskyddsfilm krävs inga störra ingrepp i lokalen och verksamheten kan fortgå som vanligt.

Solskydd

Energigardiner

Nya generationens effektiva solskydd!

Högeffektivt invändigt solskydd

Hammerglass EnergiGardiner erbjuder diskreta och estetiskt tilltalande lösningar mot infallande solljus. Man kan dessutom se ut genom solskyddet! EnergiGardiner kan fås med motordrift, med eller utan automatik.

Sänk inomhustemperaturen med Hammerglass EnergiGardiner

Med EnergiGardiner skickas över 80% av solenergin tillbaka ut genom glaset av den högreflekterande ytterfilmen. Detta innebär att kostnaden för att kyla rummet med kylsystem sjunker med upp till 25%. Nya beräkningar visar dessutom påtagliga förbättringar av U- och G-värden. EnergiGardiner sparar även energi under den kalla årstiden.

Beställ redan idag av din solskyddsexpert

Vi finns här för dig!

11 + 11 =

Adress

Åsavägen 7
57235 Oskarshamn

Öppettider

M-F: 8:00 – 17:00
S-S: Stängt

Ring Oss

0491-102 77