Fönsterbyten

Fönsterbyten - Nya fönster

Att byta fönster eller dörrar i huset är ett av husets största projekt och även det som gör att man kan spara energi och värme i längden!

Det är dessutom ett ingrepp i huset som sätter sin prägel och karaktär många år framöver, och för många av oss är det oftast en investering som kanske bara görs en gång i livet.

Då är det självklart att man vill att detta ingrepp ska ge ett positivt resultat, och att vägen dit går så smidigt och enkelt som möjligt.

Vi på Gustafssons Glasmästeri AB kan erbjuda Dig som kund en ovärdelig kompetens inom produkt och montageområdet, fönster och dörrar. Vi tar hand om hela jobbet, från måttagning till färdigställande.
Vi arbetar med kvalitetsfönster och garanterar att våra produkter är av yttersta kvalite’ och funktion.

Kontakta Oss
glas

Fönsterrenovering

Energieffektiva fönster

Äldre fönster kan vara energibovar. Med moderna energiglas kan man renovera ett befintligt fönster och få dubbelt så bra isolerande förmåga. Bäst är att göra det när man ska renovera eller göra ett större målningsarbete. Då ska man även komplettera med ett nytt energiglas. Man behåller de gamla vackara fönstren och får energisnålt dessutom! Läs mer i foldern ”Fönsterrenovering med energiglas”.

Visste Du Att

  • Att förse en normalstor villa med 3-glas fönster istället för 2-glas, ger mer energivinst än att tilläggsisolera hela huset med 10cm isolering.
  • Att ett tvåglasfönster har ca 10 gånger större värmeutstrålning än väggen.
  • Att du inte alls behöver byta ut dina gamla fina fönster med kärnfuru för att få varmare. Det finns lågemissionsglas (energiglas) som man sätter i innerbågarna för att uppnå samma effekt som 3-glasfönster. Det finns en hel del åtgärder man kan göra för att spara energi. Fråga oss om råd så ger vi Er förslag på olika lösningar.