Att byta fönster ska gå enkelt och smidigt!

Gustafssons Glasmästeri AB är specialister på kompletta fönsterbyten. Vi åtar oss hela jobbet från rådgivning, måttning och offert, till ett komplett och färdigt arbete. Vi arbetar i hela Kalmar Län. När du anlitar oss för att byta fönster eller dörrar specialtillverkar vi alla våra fönster och dörrar enligt dina önskemål och jobbar stenhårt för att just du ska bli nöjd. Nöjda kunder är det viktigaste för oss! Välkomna till Gustafssons Glasmästeri AB!

Boka kostnadsfritt hembesök

Fyl i formuläret så tar vår lokala representant kontakt med er. Kostnadsfri uppmätning av era fönster och dörrar ingår. 

Aktuella kampanjer

Gustafssons Glasmästeri håller till i den vackra hamnstaden Oskarshamn

Vi är verksamma inom glasmästeribranschens alla områden Du kan kontakta oss oavsett om du vill ha hjälp med glasreparationer, fönsterbyten nyglasning, solskydd eller bilglasärenden. Vi hjälper till med butiksrutor, bilglas och stenskottslagningar, speglar, inredningsglas, – kort sagt allt som har med glas att göra.

ROT-avdraget ger dig 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om.

ROTAVDRAG KALKYL

Inredningsglas

De senaste åren har det blivit mer och mer populärt med glas både i heminredningen och i offentliga miljöer. Vi på Gustafssons Glasmästeri kan stå till tjänst med glashyllor, måttbeställda speglar, måttanpassade duschväggar och bastuglas och mycket mer.

Vi byter ditt trasiga glas

Trasiga glas i fönsterbågar, krossade rutor vid inbrott eller skadegörelse är exempel på arbeten som vi åtgärdar hos kund eller på vår verkstad. Vi har ett stort lager av standardglas vilket gör att vi snabbt kan hjälpa er att ersätta trasigt eller skadat glas.

SOLSKYDDSFILM

Vi erbjuder ett brett sortiment av solskyddande filmer av SafeCoat för kommersiella och privata fastigheter. Med reflekterande, icke reflekterande filmer har vi ett sortiment som täcker de flesta behov.

Vi har etablerat oss i
Mönsterås Kommun
Tel: 0499-102 78
Dygnet Runt Jour