Aktuella kampanjer

Gustafssons Glasmästeri håller till i den vackra hamnstaden Oskarshamn

Vi är verksamma inom glasmästeribranschens alla områden Du kan kontakta oss oavsett om du vill ha hjälp med glasreparationer, fönsterbyten nyglasning, solskydd eller bilglasärenden. Vi hjälper till med butiksrutor, bilglas och stenskottslagningar, speglar, inredningsglas, – kort sagt allt som har med glas att göra.

Inredningsglas

De senaste åren har det blivit mer och mer populärt med glas både i heminredningen och i offentliga miljöer. Vi på Gustafssons Glasmästeri kan stå till tjänst med glashyllor, måttbeställda speglar, måttanpassade duschväggar och bastuglas och mycket mer.

Vi byter ditt trasiga glas

Trasiga glas i fönsterbågar, krossade rutor vid inbrott eller skadegörelse är exempel på arbeten som vi åtgärdar hos kund eller på vår verkstad. Vi har ett stort lager av standardglas vilket gör att vi snabbt kan hjälpa er att ersätta trasigt eller skadat glas.

Repskyddade Solskydd

Vi erbjuder ett brett sortiment av solskyddande filmer av SafeCoat för kommersiella och privata fastigheter. Med reflekterande, icke reflekterande filmer har vi ett sortiment som täcker de flesta behov.